Geen producten (0)

Disclaimer

 

Deze website is zo zorgvuldig mogelijk opgezet door Elandleer.nl. Toch kan het gebeuren dat er een fout(je) wordt gemaakt. Graag de volgende aandachtspunten.

 

Algemene informatie

Alle prijzen op onze site zijn vermeld in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die u op deze website vindt is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en typefouten. De getoonde afbeeldingen zijn slechts ter illustratie van de producten, en kunnen in sommige gevallen dan ook afwijken. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u nalezen op de website en zijn gedeponeerd bij de KvK te Zwolle.

 

Aansprakelijkheid

Mocht er een onjuistheid op de website staan of als de informatie niet meer actueel is, dan aanvaardt Elandleer.nl geen aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen hiervan. Ook kan Elandleer.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden als er sprake is van fouten in de informatieverstrekking.

 

Externe bronnen

Sommige verwijzingen op de website linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Elandleer.nl geen controle. Elandleer.nl draagt en aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites.