Geen producten (0)

Herroepingsrecht

 

Hieronder volgt een korte samenvatting voor de eventuele uitvoering:

 1. Binnen 14 dagen na ontvangst van het bestelde artikel laat u via e-mail, info@elandleer.nl, aan ons weten dat het door u bestelde artikel terugstuurt / herroept.

U kunt hier het herroepingsrecht formulier downloaden en na invulling aan ons terugzenden  per email.

 1. Of u stuurt een e-mail naar info@elandleer.nl Meidoornlaan 16  8181 GW Heerde vermeld uw naam, adres, woonplaats, het bestelnummer of factuurnummer van het product, de naam van uw bank en uw rekeningnummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden. Het opgeven van de naam van uw bank en uw rekeningnummer is verplicht omdat bij Elandleer.nl  uw bankgegevens niet altijd bekend zijn.
 2. U zendt het artikel aan ons terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.  Het retouradres is: 
  Elandleer.nl  Meidoornlaan 16  8181 GW Heerde.
 3. Het artikel dat u aan ons terugstuurt is, indien mogelijk, verpakt in de originele verpakking. Het artikel is compleet, ongebruikt en onbeschadigd. Bij de retourzending is ingesloten de originele pakbon, alle eventuele documentatie die ingesloten was en de factuur of een kopie van de factuur en/of eventuele formulier herroepingsrecht
 4. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet betaald zijn worden geweigerd.
 5. Elandleer.nl  zal de retourzending controleren op de voorwaarden genoemd bij punt 4.
 6. Elandleer.nl  zal uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag (als voldaan aan bovenstaande artikelen) terugstorten op het rekeningnummer dat u hebt opgegeven.
 7. Het herroepingsrecht geldt niet indien een product speciaal gemaakt moet worden, Elandleer.nl  zal in dat geval eerst contact met u opnemen.
 8. U mag uiteraard een product binnen 14 dagen ruilen. Stuur het herroepingsrecht formulier aan info@elandleer.nl en geef duidelijk aan met welk product u het gekochte wilt ruilen. Vervolgens treedt artikel 4 in werking. U betaalt nu alleen voor de kosten van de retourverzending.