Geen producten (0)

Retourneren

Ondanks alle zorg bij het verpakken en het vervoeren kan het voorkomen dat een artikel beschadigd of defect is. Controleer daarom direct na ontvangst het gekochte artikel op beschadigingen of defecten. .
Om er voor te zorgen dat een en ander goed verloopt zijn er de volgende regels:

 1. Informeer ons, graag met foto, direct na ontdekking van het gebrek via e-mail info@elandleer.nl  dat het artikel beschadigd is tijdens transport of een defect vertoont en dat u het artikel terugstuurt.
  2. In de e-mail vermeld u tevens uw naam en het adres waar wij het vervangende artikel naar toe kunnen sturen.
  3. U zendt het artikel aan ons terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Het retouradres is: Elandleer.nl    Meidoornlaan 16   8181 GW Heerde.
  4. Het artikel dat u aan ons terug stuurt, compleet en bij voorkeur in de originele verpakking.  
  Bij de retourzending is de originele pakbon ingesloten, alle eventuele documentatie die ingesloten was en de factuur of een kopie van de factuur.
  5. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet betaald zijn worden geweigerd.
  6. Elandleer.nl controleert de retourzending.
  7. Elandleer.nl zal uiterlijk binnen 30 dagen het nieuwe artikel versturen. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken dan zal Elandleer.nl tijdig met u contact opnemen.

Klachten:

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Elandleer.nl   Meidoornlaan 16   8181 GW Heerde   +31 6 390 11 487     +31 578 617272

 info@elandleer.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Elandleer.nl bij is  aangesloten.