Geen producten (0)

Verzenden en bezorgen

Als je iets op internet bestelt wil je dat zo snel mogelijk ontvangen. En bij voorkeur onbeschadigd. Daarom worden je bestelde producten zorgvuldig gecontroleerd en stevig verpakt. Daarna zorgen de bezorgers van PostNL en DHL ervoor dat je de bestelling snel en goed verzorgd in ontvangst kunt nemen.

 

Nederland

Voor het verwerken van uw order, inclusief verpakken en verzenden, brengen wij het vaste bedrag van € 4,95 in rekening indien het een verzending betreft naar een adres binnen Nederland.

Voor bestellingen vanaf € 75,- GRATIS  verzending in Nederland!

 

Overige Europese landen

Voor verzenden naar België een vast bedrag van € 8,50
Voor de levering van goederen buiten Nederland anders dan België worden de daarvoor geldende post tarieven in rekening gebracht. 
Na ontvangst van uw bestelling, het digitaal verzenden van de factuur en de ontvangst van uw betaling zal Elandleer.nl overgaan tot het verzenden van uw bestelling.
Uiterlijk 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling door ons verzonden worden. Tenzij anders bij het desbetreffende product vermeld staat.

Mocht, om welke reden dan ook, de verzending van het bestelde artikel niet kunnen plaatsvinden binnen de opgegeven termijn, het artikel is bijvoorbeeld uitverkocht, dan zal Elandleer.nl direct contact met u opnemen over het maken van afspraken met betrekking tot een latere levering.